Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer budsjettforslaget

Artikkelen er over 4 år gammel

I dag legger byrådet frem sitt forslag til oslobudsjett for 2018.

OSLO: Klokken 13 i dag offentliggjør byrådet budsjettforslaget sitt for Oslo i 2018 og økonomiplan for perioden 2018-2021.

LES OGSÅ: Byrådet vil gi 30 millioner til spleiselag for å løfte Oslo sør

Hvor mye vil de gi bydelene å rutte med? Hvilke tjenesteområder vil de styrke og satse på fremover? Settes det av penger til gode lokale formål?

Svaret på hvordan byrådet vil bruke og fordele pengene hovedstaden har til rådighet, får du når dokumentene legges ut på Oslo kommunes nettsider.

Oslo kommune opplyser at finansbyråd Robert Steens finanstale vil bli sendt direkte på http://oslo.kommunetv.no. Her vil du også kunne følge byrådets pressekonferanse og dagens bystyremøte med spørretime.

Pressekonferansen vil også streames på Oslo kommunes facebookside.

Når budsjettforslaget er offentliggjort skal det behandles politisk før et endelig budsjett vedtas av Oslo bystyre i desember i år.

Berørte organisasjoner, foreninger og andre som ønsker å komme med innspill til budsjettet kan be om et møte med bystyrekomiteene i Rådhuset. Frist for å søke om en slik deputasjon er 16. oktober. Les mer om dette på Oslo kommunes nettsider om deputasjoner.

LES OGSÅ:

Vil gi penger til skoler som sliter

Nå blir det dyrere i bomringen

Her vil de ha nye bommer

Nå skal Oslo få bedre gatelys

Junkfood gjør fuglene ved Østensjøvannet landfaste

Tapte flybusskampen