Hvem har sett Håkon Olsen?

SAVNET: Håkon Olsen har vært savnet fra Madserudhjemmet i ca. tre uker. Foto: Politiet

SAVNET: Håkon Olsen har vært savnet fra Madserudhjemmet i ca. tre uker. Foto: Politiet

Artikkelen er over 2 år gammel

76 år gammel oslomann har vært savnet i flere uker.

DEL

OSLO: Håkon Olsen har nå har vært forsvunnet i cirka tre uker, og politiet ber på nytt publikum om tips i håp om at den savnede 76-åringen skal komme til rette.

Forsvant fra Madserud

Lørdag 28. juli gikk oslopolitiet første gang ut med etterlysning av Håkon Olsen (76), som forsvant fra Madserudhjemmet like ved Frognerparken ved midnattstider natt til lørdag 28. juli. Den siste observasjonen på hjemmet var cirka klokken 23.30.

Leteaksjoner uten resultat

Politiet har sammen med mange frivillige iverksatt et stort apparat med letemannskaper og hunder for å finne ham.

- Det er lett i nærområdet hvor han befant seg da han ble borte, og det er lett betydelig i området hvor han sist bodde, i Nord- og Østmarka, Stovnerskogen, Lørenskog, Gjelleråsen, Lilloseter, Losby, Mariholtet, deler av Maridalen; turstier, hytter, skur, toaletter og andre steder hvor man kan stikke seg bort, opplyser politiet i en pressemelding torsdag formiddag.

- Både politi, helikopter og hunder i tillegg til frivillige letemannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Norsk Radio Relæ Liga, NITRO-gruppa og Norsk Folkehjelp har deltatt, men hittil er Håkon ikke funnet. Han er også etterlyst gjennom Facebook og media, men det er få eller ingen spor å gå etter, opplyser politiet.

Kan ha gått langt

Håkon Olsen beskrives som 175 centimeter høy, slank, cirka 60 kilo, blå øyne og mørkegrått kort hår. Han er etnisk norsk, og i god fysisk form, med rask gange.

- Håkon har trolig beveget seg fra Madserudhjemmet. Politiet vet ikke noe om i hvilken retning. Det er kommet inn mange tips som er undersøkt, men hittil er han ikke funnet, opplyser politiet.

Han var iført lys blå T-skjorte, lys kakifarget shorts og lyse joggesko da han forsvant. Han tok også med seg en mørk genser.

76-åringen beskrives som en fysisk sprek mann som kan ha gått langt.

Ber om tips!

Garasjer, uthus, kjellere og andre steder hvor det er naturlig å gjemme seg - også i nærområdet han forsvant fra - er aktuelle steder å lete.

Politiet opplyser at de har lett i vann, elver og bekker, og svært mange andre steder.

- Håkons tidligere nærområde rundt Stovnerskogen og Lillomarka mot Lørenskog, er et særlig aktuelt område. Om han påtreffes eller finnes ber politiet om at publikum tar kontakt med Oslo politidistrikt umiddelbart. Oslo politidistrikt er åpne for alle typer tips som kan føre til at Håkon blir funnet. Alle tips er relevante i denne saken, skriver politiet i pressemeldingen.

Hvis noen har sett Håkon Olsen, ta kontakt med Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt på telefon 22 66 99 66 eller Oslo politidistrikts sentralbord på 22 66 90 50.

Artikkeltags