28-åring etterlyst etter skyting mellom biler

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En 28 år gammel mann skal ha skutt fra en bil mot en annen bil på Østre Aker vei i Oslo sist søndag. Mannen er nå etterlyst, siktet for drapsforsøk.

DEL

OSLO: Politiet mener den siktede mannen avfyrte skuddene og har siktet ham for drapsforsøk. Skytingen skal ha skjedd fra en annen bil som kjørte parallelt med bilen som ble beskutt.

28-åringen kobles til den kriminelle gjengen Young Guns og er nå etterlyst av Oslo politidistrikt, som ber folk melde seg umiddelbart dersom de har sett ham:

«Politiet ber publikum om umiddelbart å ta kontakt med politiet dersom de har gjort observasjoner eller vet hvor han oppholder seg», heter det i en pressemelding der de går ut med både navn og bilde på mannen.

Mannen er også etterlyst internasjonalt, men politiet tror han oppholder seg i østlandsområdet.

Skyteepisoden fant sted på Østre Aker vei ved Haugenstua nord i Oslo, rundt klokka 21.15 søndag 19. august.

Det skal ha vært flere personer både i bilen som ble beskutt og i bilen det ble skutt fra. Ingen personer ble skadd i skytingen. Skytingen fremstår som målrettet, og ikke rettet mot tilfeldige personer, poengterer politiet.

Bilen som ble beskutt, er en blå BMW 1-serie. Bilen det ble skutt fra, skal være en mørk BMW X5.

Publikum som har opplysninger bes om å ta kontakt på telefon 22 66 99 66, eller pr mail på kriminalvakten.oslo@politiet.no

Artikkeltags