OSLO: Oslo kulturnatt byr på aktiviteter over hele byen fredag 14. september. Det tidligste arrangementet starter klokken 12 på fredag og det seneste stenger klokken 06 på morgenkvisten lørdag.

Selv om mange av arrangementene foregår i Oslo sentrum, er det også muligheter for å delta på kulturnatten i distriktet vårt.

I vårt distrikt er i skrivende stund Ekebergparken, Bøler kirke, Galleri Falk og Galleri Stylo i Hvervenbukta kunst- og håndverksenter, samt Karma Tashi Ling-tempelet på Bjørndal med på arrangementet.

Lokale arrangementer

I Ekebergparken er det åpent museum og besøkssenter fra klokken 11-20. Du kan blant annet se film, kunst og være med på ulike vandringer/omvisninger.

I Hvervenbukta byr Galleri Falk byr på utstillingen «Drømmetre» der du kan legge igjen din drøm i treet fra klokken 13-20.

Galleri Stylo i Hvervenbukta inviterer til vernissage på utstillingen til vestlandskunstner Grethe Kjøsnes fra klokken 17-20.

Karma Tashi Ling buddhistsenter i Bjørndalhar åpent tempel fra klokken 18-21 og byr blant annet på foredrag, samtaler og meditasjon.

Bøler kirke byr på en helaften med konserter, teaterforestillinger, utstilling og kafé fra klokken 17-23.

Fullstendig program for kulturnatten finner du på nettsiden www.oslokulturnatt.no

FLERE SAKER FRA NOBLAD:

Populær gatefest på Oppsal

Kongelig åpning på Mortensrud

Pangstart for Gåsehud konsertserie i Nordstrand kirke

Bildeserie: Bogerud Torgfest 2018

Høyenhall Rock - liten rockefestival med store vyer