Fortsetter søket etter savnet mann i 60-årene

Oksval: Nødetatene rykket søndag ut med et stort apparat i forbindelse med at en mann ble meldt savnet etter å ha badet fra en seilbåt. Foto: Mariann Leines Dahle

Oksval: Nødetatene rykket søndag ut med et stort apparat i forbindelse med at en mann ble meldt savnet etter å ha badet fra en seilbåt. Foto: Mariann Leines Dahle Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

BUNNEFJORDEN/NESODDEN: Det var søndag ettermiddag at en mann i 60-årene ble borte fra båten han badet fra utenfor Oksval på Nesodden.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 15.09 søndag ettermiddag, og leteaksjonen etter mannen pågikk til rundt klokken 22 søndag kveld.

Hovedredningssentralen bekreftet da at søket er endret til "Søk etter antatt omkommet". Familien er orientert.

Vedkommende er tirsdag ettermiddag fortsatt ikke funnet. Men politiet vil fortsette leteaksjonen.

- Politiet starter nytt søk onsdag. Man vil systematisk gå gjennom området, men det er en utfordrene aksjon ettersom sjøen er i bevegelse. Det vil bli gjort søk i vannkanten og i sjøen, sier Trond Vennatrø i Øst politidistrikt til lokalavisen Amta.

Stor leteaksjon

Mannen skal  søndag ettermiddag ha badet fra en seilbåt og kommet litt langt bort fra båten. Seilbåten befant seg da mellom 300 og 400 meter utenfor Oksval på bunnefjordsiden av Nesodden mot Langøyene. Beboere i Oksval-området og folk som befant seg på den populære Oksval-stranda ble vitner til den dramatiske aksjonen etter hendelsen søndag ettermiddag.

Både politibåt, redningsskøyte og brannbåt var på plass utenfor Oksval kort tid etter hendelsen og søkte etter mannen søndag ettermiddag. Også flere private fritidsbåter bisto i leteaksjonen i Oksval-området. Det ble også gjort søk med dykkere. Flere fartøyer søkte søndag også lenger inn i Bunnefjorden, ved Ursvikbukta og Hellviktangen, men uten hell.

Fra Oslo

Båten skal ha vært hjemmehørende i Oslo. Det var folk på den aktuelle seilbåten som selv meldte fra om hendelsen utenfor Oksval søndag ettermiddag.

Mann savnet fra båt utenfor Nesodden - antatt omkommet

Artikkeltags