Østfoldbanen stenges for trafikk i påsken - slik påvirker det deg

Artikkelen er over 1 år gammel

Dersom du skal ut og kjøre kollektivt i påsken, bør du lese dette.

DEL

OSLO: Fra skjærtorsdag og til og med 1. påskedag arbeider Bane NOR på Østfoldbanen. NSB setter opp alternativ transport.

Her er det stengt for togtrafikk:
Østre linje: Oslo S - Kråkstad fra 18.04 tom 21.04
Vestre linje: Oslo S - Rygge fra 18.04 tom 21.04

Slik reiser du på Østfoldbanen i påsken (til og fra Oslo S)
Lokaltog

Linje L2 innstilles. Reisende mellom Oslo S og Kolbotn henvises til Ruters ordinære tilbud. NSB kjører buss mellom Brynseng og Ski via Solbråtan, Myrvoll, Oppegård, Greverud, Langhus og Vevelstad. Bussene går XX10, XX30 og XX40 hver time fra Brynseng bussholdeplass i retning Ski.

Obs: I påsken er T-banen stengt mellom Tøyen og Helsfyr og kunder henvises til lokaltog linje L1 mellom Oslo S og Bryn. Vi kjører busspendel fra Brynseng bussholdeplass for reisende som skal til stasjoner på strekningen Solbråtan-Ski.

L21 er innstilt i sin helhet. Vi kjører buss for tog på strekningen Oslo-Moss-Oslo.

L22 innstilles mellom Skøyen og Kråkstad. Togene kjører mellom Kråkstad og Mysen. Vi kjører buss mellom Spydeberg og Oslo S, og mellom Ski og Kråkstad. Fra Oslo S kjører bussene til Mysen for avstigning.

Reisende fra L21 og L22 til/fra Ski, Kolbotn og Holmlia henvises til alternativ transport for L2

Korte regiontog
R20 kjører mellom Rygge og Halden/Gøteborg. Vi kjører buss mellom Oslo S og Rygge. Disse får 20 min tidligere avgang fra Oslo S

Nyttig å vite:

  • Vær oppmerksom på at bussene kan få andre avgangstider enn togets ordinære avgangstid. Togene kjører til oppsatt avgangstid.
  • Beregn ekstra tid til bytte mellom buss og tog, samt ta høyde for at buss kan bruke lengre tid enn det toget normalt bruker.
  • Retten til prisavslag ved forsinkelse gjelder ikke ved planlagte endringer i trafikken som er varslet på forhånd, der det er informert om at ekstra reisetid må påregnes.
  • Det er i påsken også stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen fra 13.04 – 21.04. Dette påvirker også Bergensbanen, Sørlandsbanen og Flytoget. Helligdagene er det også arbeider mellom Holmestrand – Drammen.

Vær også oppmerksom på at det til sommeren blir arbeider på Østfoldbanen og i Lieråsen tunnel som starter natt til 22.06 og varer til og med 04.08. Fra 06.juli til 21. juli er det også arbeider mellom Drammen og Skøyen. Mer informasjon om arbeidene og hvordan du skal reise finner du på nsb.no og i appen i tiden frem mot sommeren.

Artikkeltags