To nye doer i Østmarka

DO-HUS: I over et år har nye dohus stått mellomlagret ved Rustadsaga. To av dem har vært tiltenkt adresser i Østmarka, og nå er de endelig på plass ved Ulsrudvann  badeplass og og Bråten ved Nøklevann

DO-HUS: I over et år har nye dohus stått mellomlagret ved Rustadsaga. To av dem har vært tiltenkt adresser i Østmarka, og nå er de endelig på plass ved Ulsrudvann badeplass og og Bråten ved Nøklevann Foto:

Av

Badeplassene ved Ulsrudvann og Bråten ved Nøklevann har fått fine nye doer.

DEL

ØSTMARKA: I over et år har det stått dohus på mellomlager ved Rustadsaga. De har ventet på at byggesøknadene skulle bli ferdigbehandlet hos Plan- og bygningsetaten.

Nå er ventetiden over og før årets badesesong begynte, ble de satt opp. To av de fire nye toalettanleggene har fått sine plasseringer ved de populære badeplassene i Østmarka, mens de to andre har fått adresse Håøya.

Så store er ikke anleggene, så på fine sommerdager med mye folk på de populære plassene, kan det bli dokøer. Men to gode tilbud fra kommunen er det blitt, så nå behøver man ikke friste tilværelsen i busk og kratt når det må lettes på trykket.

Artikkeltags