Flere pågrepet etter skytingen

BER OM TIPS: Politiet ber om publikums hjelp etter skytingen på Bjørndal mandag morgen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

BER OM TIPS: Politiet ber om publikums hjelp etter skytingen på Bjørndal mandag morgen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet har pågrepet to nye personer etter skytingen på Lambertseter, samtidig som de etterlyser observasjoner rundt bilen til mannen som ble funnet skutt på Bjørndal.

DEL

LAMBERTSETER/BJØRNDAL: Mandag kveld sendte politiet ut en pressemelding angående de to skyteepisodene på Lambertseter og Bjørndal. Her opplyser de at det fortsatt pågår omfattende etterforskning, og at sakene sees i sammenheng.

LES OGSÅ: Politiet med mobil politipost på Lambertseter og Bjørndal

To nye personer pågrepet

I forbindelse med skytingen på Lambertseter opplyser politiet at ytterligere to personer er pågrepet. Det betyr at tilsammen fem personer er pågrepet. Alle er siktet for grov våpenovertredelse.

- Opplysninger i denne saken gjør at politiet fortsatt etterforsker sakene i sammenheng. Skytingen på Lambertseter kan se ut til å være oppgjør i et kriminelt miljø, skriver politiet i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Tror organiserte kriminelle står bak skytingen

Har identifisert kritisk skadd mann

Politiet opplyser at fornærmede fra skytingen på Bjørndal fortsatt ligger kritisk og hardt skadd på sykehus.

- Han er nå identifisert og nærmeste pårørende er varslet, opplyser politiet.

Mannen er i begynnelsen av 30-årene, og bor i området der han ble funnet. Bilen hans, en sort golf 98-modell, ble funnet noen hundre meter unna i Meklenborgveien.

- Vi er svært interessert i opplysninger rundt bilen og observasjoner i tilknytning til den. Bilen ble trolig hensatt der kort tid etter skytingen klokken 06.09 i dag tidlig, skriver politiet i pressemeldingen.

Har du tips i saken, kan politiet kontaktes via: http://tips.politiet.no/straffesak  eller ringe telefon 22 66 99 66.

Artikkeltags