Knivstikkere er fortsatt på frifot

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

De fornærmede er lite samarbeidsvillige, sier politiet.

DEL

HOLMLIA: I 19-tiden sist søndag rykket politiet ut til Holmlia etter melding om at to personer var knivstukket i Ravnåsveien.

Etterforskningsleder på Manglerud politistasjon i Oslo øst politidistrikt, Lene Moen, opplyser tirsdag til Nordstrands Blad at selve knivstikkingen fant sted på Holmlia senter.

- De to som hadde fått mindre stikkskader hadde løpt mot Ravnåsveien og kommet inn i moskeen som ligger i Ravnåsveien 1, opplyser Moen.

Der ble de to mennene i 20-årene tatt hånd om og politiet varslet.

Politiet gikk spor søndag kveld, men uten funn, og ingen ble pågrepet. Saken er fortsatt under etterforskning.

Lite samarbeidsvillige

Ingen personer er foreløpig siktet eller mistenkt etter at de to mennene ble knivstukket søndag kveld. 

– Det er en krevende etterforskning, da de fornærmede i saken ikke er samarbeidsvillige med politiet, opplyser politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen i Oslo politidistrikt overfor NTB.

Det ble søndag kveld nevnt så mange som tolv mulige gjerningspersoner, men ifølge Meeg-Bentzen er det for tidlig å si noe konkret om hvor mange personer som var involvert eller hva som har vært motivet.

– Politiet er i en innledende fase av etterforskningen og det gjenstår en hel del teknisk og taktisk etterforskning før en kan si noe mer om hva som faktisk skjedde ut over det som allerede er kjent, fortsetter han.

Politiet har heller ikke fått konkrete opplysninger om skadeomfanget til de involverte, utover at skadene ikke er livstruende. Men det skal være snakk om knivstikk i arm og kutt i skulder, opplyser politiadvokaten.

LES OGSÅ:

Benjamin-drapsmann ber om unnskyldning

Tagget ned Nav-kontoret på Holmlia

Politiloggen: Iskastere på gangbro og tyv i spisestuen

Svindlet for flere hundre tusen av falsk taktekker

Nå er det ekstraordinær båndtvang i Oslo

Artikkeltags