Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne (80) kolliderte med lastebil

Artikkelen er over 5 år gammel

Trafikkulykker, promillekjøring og brann har preget en ellers rolig uke for lokalpolitiet.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Her kommer politiloggen for perioden torsdag 16. juli til og med natt til torsdag 23. juli.

Brann i industribygg

SKULLERUD: Torsdag 16. juli klokken 21:00 fikk politiet melding om brann i industribygg på Skullerud. Brannen ble meldt inn av en mann rundt 30 år, og han ble senere pågrepet for å ha tent på brannen.

- Det er en spesiell situasjon, sier politioverbentjent på Manglerud politistasjon Morten Østraat til Nordstrands Blad.

Det ble store brannskader på bygningsmassen.

Bil brukte begge kjørefelt

BRYN: Klokken 23:45 natt til lørdag 18. juli ble det meldt om en personbil som brukte hele veien ved avkjøringen til Ulven. Fører av personbil var en mann på ca. 40 år. Mannen ble fraktet av politiet for å ta blodpørver og førerkortet ble beslaglagt etter bevis på promillekjøring.

Postkasse brent til grunn

TOPPÅSEN: Klokken 06:30 lørdag 18. juli ble det meldt om full brann i søppelkassestativ og postkasse på Toppåsen i bydel Søndre Nordstrand. Da politiet kom til stedet var postkassen og søppelkassestativet brent til grunn.

Kollisjon på Mosseveien

FISKEVOLLEN: Lørdag ettermiddag klokken 16:30 ble det meldt om trafikkulykke på Mosseveien ved Fiskevollen. Personbil hadde kjørt over i motsatt kjørefelt og kollidert med en annen personbil. Det endte med mindre skader på begge førerne. Ambulanse kom på stedet og begge førerne ble sjekket for smerter i nakke.

Politiet opprettet sak og føreren av bilen som kjørte over i motsatt kjørefelt ble fratatt førerkortet.

Personbil kjørte inn i lastebil

EKEBERGTUNNELEN: En 80 år gammel dame kjørte inn i en lastebil i Ekebergtunnelen mandag morgen klokken 09:30. To personer ble skadet i kollisjonen, inkludert føreren av personbilen.

- Personbilen traff lastebilen og ble snurret rundt og traff fjellveggen, sier politioverbetjent Østraat.

Ulykken resulterte i personskader. Føreren av personbilen ble fratatt førerkortet.

Brann i rekkehus

HAUKETO: Tirsdag kveld klokken 19:00 ble det meldt om brann i et rekkehus i Rugdeberget borettslag på Hauketo. Årsaken til brannen var en smultgryte. Flammene hadde spredd seg til ventilator og videre til kjøkkenskap.

Én dame ble kjørt til legevakten med røykskader.

Trafikkulykke mellom biler og syklist

HOLMLIA/ROSENHOLM: Onsdag 22. juli ble det dramatisk på Holmlia da en mann på ca. 50 år kjørte bil og krasjet i krysset ved Holmliaveien og Rosenholmveien. Involvert i krasjen var en annen personbil og en syklist.

- Syklisten ble kjørt til legevakten med brukket håndledd og finger, sier politioverbetjent Østraat.

Mannen på 50 år skal ha stjålet bilen og kjørt uten førerkort. Det ble opprettet sak for trafikkulykke, råkjøring med stjålet bil og kjøring uten førerkort.

Romfolk feiret bursdag

EKEBERGSLETTA: Onsdag 22. juli klokken 21:00 fikk politiet melding om at romfolk var på Ekebergsletta og feiret 40-årslag. De hadde ikke tillatelse til dette arrangementet og det var til sjenanse for naboer.

- Det var grisekjøring på sletta og mye støy, sier politioverbetjent Østraat.

Feiringen ble avsluttet rundt midnatt av politiet.