Møt politiet på Bjørndal og Lambertseter

POLITIETS BOBIL: Politiet vil igjen ta i bruk sin mobile politipost. I dag (mandag) og i morgen vil den alternere mellom Lambertseter og Bjørndal. Arkivfoto fra Holmlia: Arne Vidar Jenssen

POLITIETS BOBIL: Politiet vil igjen ta i bruk sin mobile politipost. I dag (mandag) og i morgen vil den alternere mellom Lambertseter og Bjørndal. Arkivfoto fra Holmlia: Arne Vidar Jenssen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I forbindelse med skyteepisodene på Lambertseter og Bjørndal, vil politiet nå være tilgjengelig for lokalbefolkningen.

DEL

LAMBERTSETER/BJØRNDAL: Etter skytingen på Holmlia i februar, høstet politiet meget gode erfaringer med å være stasjonert med en mobil politipost utenfor Holmlia Senter.

Etter de to episodene natt til mandag og mandag morgen på henholdsvis Lambertseter og Bjørndal hvor det var skyting, kjørte politiet ut bobilen sin igjen.

- Vi har hatt meget god erfaring med å få kontakt med folk når vi etablerer oss på denne måten, sier Tone Alseth ved forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

- Da vi var på Holmlia, kom folk både for å spørre og for å fortelle, sier hun til Nordstrands Blad.

Derfor ble bobilen kjørt ut igjen nå i dag (mandag) etter nattens to hendelser.

- Den vil være både på Lambertseter og på Bjørndal. På Lambertseter vil den stå mellom Lambertseter gård og fritidsklubben mens den på Bjørndal vil stå ved senteret. I første omgang vil den være ute mandag og tirsdag, opplyser hun.

Hit kan folk som ønsker å snakke med politiet komme.

Politiet oppfordret mandag også folk som har tips, bilder eller video i forbindelse med skytingen på Lambertseter i natt eller Bjørndal i dag tidlig, til å kontakte politiet via: http://tips.politiet.no/straffesak  eller ringe telefon 22 66 99 66.

LES OGSÅ:

Tror organiserte kriminelle står bak skytingen

Kritisk skadd etter skyting på Bjørndal

Skal ansette ti nye politifolk i Oslo øst politidistrikt

Slår ring rundt Holmlia

Bekymret for økning i ran og kroppskrenkelser

Politiet møtte bekymrede Holmlia-beboere

Artikkeltags