Mann ble truet med hagle på Oppsal - nå er gjerningsmannen pågrepet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 40-årene er pågrepet for å ha truet en annen mann i 40-årene med hagle på Oppsal tirsdag ettermiddag. Mannen er siktet for grove trusler.

DEL

OPPSAL: Saken er oppdatert

Mannen ble pågrepet rundt klokken 22.30 tirsdag kveld, melder Oslo politidistrikt på Twitter like før midnatt.

– Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Mannen er siktet for grove trusler med skytevåpen og vil bli avhørt så snart det er mulig, skriver de tirsdag klokken 23.38.

Skjedde på Oppsal

Politiet fikk melding om hendelsen i en leilighet i Haakon Tveters vei på Oppsal like før klokken 16 tirsdag 14. mai.

Den fornærmede mannen er kjørt til Ullevål sykehus med bruddskader i beinet etter at han skal ha klatret ut av et vindu og hoppet ned fra et tak.

Mannen skal ha blitt truet i sitt eget hjem, og en hagle ble funnet i umiddelbar nærhet.

Det ble satt inn både politihelikopter og hundepatruljer for å finne den angivelige gjerningsmannen, men i 17-tiden ble det aktive søket etter ham avsluttet.

Ikke tilfeldig offer

– Den fornærmede skal ikke ha vært tilfeldig utpekt av gjerningsmannen, og det er ingen grunn til å tro at denne personen kan være farlig for andre. Vi har flere aktuelle kandidater til hvem dette kan være, og vi har også sikret oss overvåkingsbilder fra området, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Politiet opplyste at de har gode overvåkingsbilder av gjerningsmannen.

– Vi har sikret gode overvåkingsbilder av det vi mener er gjerningsmannen. Han er ikke identifisert ennå, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Bildene er fra overvåkingskameraer i området. Politiet har gjennomført avhør av fornærmede og flere vitner.

Artikkeltags