Nytt slagsmål med ungdom

UNGDOMSBRÅK: Ungdommer  barket sammen her ved Ulsrud videregående skole, førd e forsvant mot Bøler T-banestasjon like ved. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

UNGDOMSBRÅK: Ungdommer barket sammen her ved Ulsrud videregående skole, førd e forsvant mot Bøler T-banestasjon like ved. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Torsdag barket to ungdomsgjenger sammen på Bøler.

DEL

ULSRUD/BØLER: Torsdag ettermiddag kom det melding til politiet om nok et slagsmål med mange involverte.

LES OGSÅ:

Politiloggen: Ungdomsbråk og skyteepisoder

Det har den senere tid vært flere slagsmål rundt om i våre bydeler, blant annet på Mortensrud, Holmlia og Bøler. Denne gangen var det ved Ulsrud videregående skole på Ulsrud/Bøler.

LES OGSÅ: Alvorlig skadd etter overfall på Mortensrud

- Vitner har fortalt at det kunne se ut som det var to grupper i 17-18-årsalderen som hadde barket sammen. De forsvant etter hvert mot Bøler T-banestasjon hvor politiet etter hvert fikk kontakt med noen, forteller overbetjent Terje Dahl på Manglerud politistasjon til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ: Holmlia-gjeng knyttes til kidnapping på Ljan

Det er uklart om noen ble skadet i oppgjøret.

- Vi kan ikke si noe om bakgrunn og om det er noen form for sammenheng mellom oppgjørene, men jeg kan jo si så mye at det er noen personer som går igjen i flere av slåsskampen, forteller Dahl.

LES OGSÅ: Politiloggen: Ungdomsbråk, steinkasting og verktøytyver

Politiet opplyser at de har sterkt fokus på denne form for oppgjør, både for å finne ut bakgrunnen og for å forhindre skader.

LES OGSÅ:

Bortføringsmistenkt pågrepet i Spania

Denne rønna kan bli din for ti millioner

Bølers skamplett er blitt ny og moderne

Barn innrømmer å ha startet abildsøbrann

Artikkeltags