Politiet har pågrepet ung mann etter mulig voldtekt på Holmlia

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har pågrepet en mann i slutten av tenårene etter en mulig voldtekt i Holmlia-området tirsdag 28. mai.

DEL

HOLMLIA: Tirsdag kveld rykket politiet ut med flere patruljer til Holmlia-området, etter melding om en voldtekt.

– Vi etterforsker en voldtekt som har skjedd i området Holmlia. Politiet driver taktisk og teknisk etterforskning, og det er mange ressurser som jobber på stedet, sa operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Ved 21.20-tiden tirsdag kveld opplyser operasjonslederen at politiet har pågrepet en mann i slutten av tenårene i forbindelse med hendelsen.

– Etter god teknisk og taktisk etterforskning, samt god områdekunnskap har vi pågrepet det vi mener er gjerningsmannen, sier Lie til NTB.

Mannen, som er kjent for politiet fra tidligere, ble pågrepet klokka 21 tirsdag kveld. Den fornærmede er en kvinne i slutten av tenårene.

– Mannen blir transportert inn til sentralarresten hvor det vil bli ytterligere avhør. Politiet ønsker ikke å si noe mer om hendelsesforløpet som vi har fått forklart, før han er avhørt, sier operasjonslederen.

Ifølge politiet er det én gjerningsperson og én fornærmet i saken. Kvinnen ivaretas av helsepersonell og sine nærmeste. Hendelsen skal ha skjedd innendørs tirsdag ettermiddag.

Artikkeltags