Ny leder i Oslo MDG

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Einar Wilhelmsen fra Bøler er ny leder av Miljøpartiet de Grønne i Oslo.

DEL

OSLO/BØLER: Einar Wilhelmsen fra Bøler, som representerer Miljøpartiet de Grønne i Østensjø bydelsutvalg, er valgt til ny leder av Oslo MDG.

Wilhelmsen jobber som fagansvarlig for energisystem i Miljøstiftelsen Zero, og har tidligere vært byrådssekretær for både miljø/samferdsel og  finans i Oslo kommune.

- Jeg er utrolig takknemlig for at årsmøtet har gitt meg tillit til å bli leder i Oslo MDG, sier Wilhelmsen i en pressemelding etter årsmøtet sist helg.

- De Grønne er det eneste partiet som tar klimaproblemet på alvor og som tør å føre den politikken som skal til for å ta oss vekk fra problemet. Vi skal fortsette å gjøre det som er riktig for byen. Vi vil bygge en bedre by med renere luft, lavere klimagassutslipp, mindre biltrafikk, bedre kollektivtransport og plass til mennesker i Oslo, sier Wilhelmsen i pressemeldingen.

- I 2015 vant vi valget og dundret inn i Oslopolitikken, og vi har fått massivt gjennomslag i byrådssamarbeidet med Arbeiderpartiet og SV. Vi har vist hvorfor De Grønne er nødvendig, og vi har sammen med innbyggerne gjort Oslo til Europas miljøhovedstad. Nå skal vi bruke det neste året på å utvikle ny radikal grønn politikk som vi skal vinne valget i 2019 med, sier Wilhelmsen.

FRA ARKIVET:

Her telles snart tusen syklister daglig

Einar Wilhelmsen - mann for sin sykkel

MDG får plass i alle bydelsutvalgene

Artikkeltags