ROSENHOLM: I første kvartal 2019 ønsker Obos av 120 nye boliger skal stå innflyttingsklare på nedre Toppåsen/Rosenholm.

I november/desember startet salget av leilighetene  i første byggetrinn, disse boligene ligger innierst i Liakollveien. Og til tross for at det er to år til boligprosjektet er i havn går leilighetene unna som varmt hvetebrød.

- Dette er en salgssuksess. Her har vi solgt godt over halvparten av boligene og de har gått fort unna, salget startet så sent som i november som normalt ikke er den beste tiden for salg av bolig, sier prosjektselger i Obos, Hanne Larsen.

Hun tror ikke man bør vente for lenge om man ønsker å sikre seg en leilighet her.

LES OGSÅ:

Her skal det bygges rekkehus

Bystyrestøtte til Obos-planer på Lambertseter

Holtet-boliger rives, klart for nye blokker

Ønsker byggestart til våren

Larsen forteller at da de fortsatt jobber med planer og tegninger for boligene som skal komme på nedsiden av veien. Dato for byggestart er derfor ikke fastsatt ennå, men de håper og planlegger for byggestart i løpet av denne våren.

Overtakelse blir etter planen første kvartal 2019.

– Vi vil bestemme byggestart så snart som mulig, opplyser Hanne Larsen.

LES OGSÅ: 77 nye boliger i hjertet av Skullerud

Mange lokale kjøpere

Kommunikasjonsdirektør i Obos Åge Pettersen forteller at flere av de som allerede har sikret seg en leilighet i det Rosenholm borettslag er folk som bor i en enebolig i området.

- Det tyder på at folk trives her. Og salget har gått veldig bra så det er tydeligvis et udekket behov for leiligheter i området som vi er med på dekke. Det synes vi er veldig spennende, sier Pettersen.

Han legger til at det nye borettslaget i Liakollveien ligger veldig fint til.

- Det er kke lang fra marka, og heller ikke veldig langt fra vsjøen. De som bor i nærområdet kjenner selvsagt til dette og det er sikkert derfor det er såpass mange lokale som kjøper, sier Pettersen.

Les flere boligsaker på noblad.no