I dag stenger Egon

BLIR NY: Om fem uker skal Egon i Sæterkrysset gjenåpnes. Da er den totalrenovert. Foto: Aina Moberg

BLIR NY: Om fem uker skal Egon i Sæterkrysset gjenåpnes. Da er den totalrenovert. Foto: Aina Moberg

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Egon Nordstrand er fra og med i dag, mandag 24. august, stengt på grunn av totalrenovering. Restauranten skal gjenåpnes "i ny drakt" etter fem uker.

DEL

SÆTER: Daglig leder Stian Didriksen forteller at Egon rustes opp for å imøtekomme økt etterspørsel og for å tilpasse oppgraderingen på Sæter.

LES OGSÅ: Se her hvilke nye butikker som kommer på Sæter

Store vinduer, eget møterom

– Hovedoppgraderingen innebærer nye store vindusflater, ny og større bardisk, bedre plass mellom bordene og vi får en ny og større barnekrok med sklie og spill. Helt nye toaletter med økt kapasitet og nytt handicap-toalett er også med i renovasjonsplanen, sier Didriksen til Nordstrands Blad.

– På nyåret skal vi dessuten utvide med 50 sitteplasser, inkludert et møterom (et Chamber separé) med alle de fasiliteter som trengs for forretningsmøter eller hvor selskap på opptil 12 personer kan sitte uforstyrret, sier han.

LES OGSÅ: Nå skal de bygge nytt Sæterkryss

Ny uteservering på torget

Det helt nye hos Egon blir en uteservering med 92 plasser ut mot det nye torget.

 – Vi håper den nye uteserveringen vil bli en bydelsoase hvor man kan sitte og nyte et bedre måltid med gode solforhold frem til ut på ettermiddagen, sier Didriksen.

Den nye uteserveringen kommer i tillegg til eksisterende uteplass langs Ekebergveien. Her blir det flere sitteplasser enn i dag.

LES OGSÅ: Egon får flere plasser langs Ekebergveien

Parkering under jorda

Parkeringsplasser for fremtidige Egon-gjester er også planlagt.

– Gjestene våre kan benytte seg av innendørs gjesteparkering som bygges under Sæter hage. Parkeringen får egen inngang til vårt bygg når den er ferdig, sier Stian Didriksen.

Artikkeltags