Baker og pizza til Sæter

NY: Baker Samson er i dag på Lambertseter senter (bildet), og skal etablere bakeri og pizza på Sæter neste høst. Foto: Aina Moberg

NY: Baker Samson er i dag på Lambertseter senter (bildet), og skal etablere bakeri og pizza på Sæter neste høst. Foto: Aina Moberg

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Baker W.B. Samson blir å finne med et helt nytt konsept når Sæter Torg åpner neste høst.

DEL

SÆTER: – Det blir vanlig bakeri på dagtid og pizza på kveldstid, forteller Ann Kristin Franck i Sæter Senterforening.

– Miljøet her oppe på Sæter trenger en baker som kan tilby oss hjemmelagede brød og kaker, og ferske croissanter til lørdagsfrokosten, sier hun.

LES OGSÅ: Egon har gjenåpnet under plasten

Plass til flere på Sæter Torg

W.B. Samson ble grunnlagt i 1894, og det er nå fjerde og femte generasjon som fører tradisjonene videre. Pizza på kveldstid er det foreløpig på Frogner og Grünerløkka.

– W.B. Samson skal holde til i lokalene sammen med Meny, Ark, Apotek 1 og Kaffebrenneriet på Sæter Torg. Her jobber vi fortsatt med å få på plass flere aktører, sier Franck til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ: Se hva som kommer på Sæter

Holder kundene orientert

Sæter Senterforening har nylig etablert en kundeklubb.

– Det er viktig å beholde kundene våre i byggeperioden. Vi kommuniserer med medlemmene via sms. Og også via facebooksiden vår tipser vi om gode tilbud og gir løpende informasjon om alt i forbindelse med utbyggingen. Nå er det jo blant annet like før byggingen av selve Sæter-krysset starter, sier Franck.

LES OGSÅ: Skal bygge nytt Sæterkryss

Artikkeltags