Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du følge eliteserien i volleyball på noblad.no

Artikkelen er over 2 år gammel

Norges Volleyballforbund har inngått avtale med Amedia.

Avtalen betyr at Nordstrands Blad og de andre lokalavisene til Amedia, samt Nettavisen vil sende minst 132 kamper fra volleyballens eliteserie kalt «Mizunoligaen» for kvinner og menn, inkludert seriespill og sluttspill.

– Avtalen med Amedia gjør at vi kan løfte ambisjonene til norsk volleyball, og at populariteten til idretten vår vil øke ytterligere. Det er en stor og viktig dag for idretten vår når vi nå har fått på plass en avtale som gjør kampene tilgjengelig gjennom lokalavisene over hele landet og blir gjenstand for profesjonell journalistisk dekning. Det uttaler markedssjef Iver Horrem i Norges Volleyballforbund i en pressemelding.

Leder for Norsk Toppvolleyball, Edgar Broks, er veldig fornøyd med å komme på lag med Amedia.

– Avtalen med Amedia gjør at idretten vår blir vesentlig mer synlig på idrettskartet. Det å kunne skape en enhetlig profil for ligaen er noe vi har jobbet lenge for å få til. Kampene blir tilgjengelig i bedre bildekvalitet og med kommentatorer med god innsikt i idretten. Dette blir spennende, sier Edgar Broks i pressemeldingen.

− Volleyball og sandvolleyball er idretter i vekst og som har engasjerte tilhengere både lokalt og nasjonalt. Det er helt naturlig for Amedia å satse journalistisk og redaksjonelt på dette. Vi er glade for å kunne tilby våre abonnenter livedekning av volleyball, og at vi kan være den arenaen volleyballen trenger for videre vekst og synlighet i Norge, uttaler konsernsjef Are Stokstad i Amedia i pressemeldingen.

Samtlige kamper, live og i opptak, vil være tilgjengelig for Nordstrands Blad lesere via Norgessporten.

Norges Volleyballforbund har over 22.000 medlemmer fordelt på cirka 350 klubber. Volleyballforbundet vil nå sammen med Amedia utvikle seeropplevelsen av volleyball videre til å bli et enda mere underholdende og tilgjengelig produkt.

Amedia har i dag om lag 520.000 abonnenter.