Tok bankkort fra eldre dame

SVINDLET: Nok en gang har en eldre dame blitt lurt av fremmede som ringer på døren med et falsk "oppdrag". Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

SVINDLET: Nok en gang har en eldre dame blitt lurt av fremmede som ringer på døren med et falsk "oppdrag". Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En "hyggelig mann fra apoteket" svindlet sist uke en eldre dame i distriktet vårt. Politiet ønsker kontakt med folk som kan ha sett gjerningsmannen.

DEL

BØLER: Nok en gang har en eldre person blitt lurt av «en hyggelig mann på døren».

Det var onsdag morgen 21. februar politiet fikk melding om bedrageri i Bølerlia. En mann som den eldre damen i leiligheten betegnet som «en hyggelig mann» hadde ringt på døren.

Mannen hadde sagt at han var fra apoteket og skulle se over medisinene hennes. Han måtte imidlertid se  identitetsbevis for å sammenlikne det som skulle stå på pilleeskene hennes.

Den godtroende damen fant frem bankkort. Kort etter forsvant mannen – og det gjorde etter hvert også 6.000 kroner som var tatt ut i en minibank.

Politiet har ikke fått flere henvendelser fra området, men vil veldig gjerne høre om noen har sett en mann som kan passe til følgende beskrivelse:

  • Mann i 40-45-årsalder
  • Mørkt hår og litt lubben
  • Han skal ha snakket flytende norsk

Mannen skal ha besøkt den eldre damen i Bølerlia tirsdag 20. februar cirka klokken 17.30.

LES OGSÅ:

Dette skjer når du blir nedringt av ukjente utenlandske numre

Ektepar svindlet av falsk taktekker

Åse (72) lurt av håndverker, har tapt 700.000 kroner

To menn dømt for grove eldrebedragerier

Artikkeltags