Paraply stoppet T-banen

LINJE 4: T-banen sto stille mellom Ryen og Bergkrystallen mandag kveld, etter at en tenåring skal ha kastet en paraply i sporet. Illustrasjonsfoto/Arkivfoto

LINJE 4: T-banen sto stille mellom Ryen og Bergkrystallen mandag kveld, etter at en tenåring skal ha kastet en paraply i sporet. Illustrasjonsfoto/Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det oppsto T-banetrøbbel etter at tenåring kastet en paraply i sporet mandag kveld.

DEL

BRATTLIKOLLEN: T-banens linje 4 ble stengt en times tid mellom Ryen og Bergkrystallen mandag kveld, etter at en 14-åring kastet en paraply i sporet ved Brattlikollen og forårsaket kortslutning av strømforsyningen.

LES OGSÅ: Sjekk om du får ny reisehverdag 8. oktober

Hendelsen ved Brattlikollen stasjon førte til at politi og brannvesen måtte rykke ut.

– Det er blitt kastet noe i T-banesporet som toget kjørte på og som første til at strømforsyningen kortsluttet, sa kommunikasjonsrådgiver Andreas Viseth i Sporveien til NTB.

– Noen sier at de hørte fem høye smell rundt T-banen, som ble stående stille. En patrulje på stedet kom i kontakt med noen ungdommer. En av dem, en 14 år gammel gutt, erkjente forholdet, sier operasjonsleder Tor Arne Bakken i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet har varslet Barnevernet om saken.

Det ble kjørt buss for bane på strekningen inntil T-banen begynte å gå igjen.

Ved 22-tiden ble det meldt at T-banetrafikken var i gang igjen.

Bakken sier det muligens blir en reaksjon i etterkant, og at det kan hende at Sporveien søker erstatningskrav.

– Det er ikke noe vi har vurdert i kveld. Vi tar en vurdering av juridiske forhold i morgen, sa Viseth i Sporveien til NTB mandag kveld.

(©NTB)

LES OGSÅ:

T-baneoppgradering og gjenbruk i Østesjø BU

Nå blir det dyrere i bomringen

Her vil de ha nye bommer

T-banekunst irriterer beboerne

Artikkeltags