Brynstunnelen stengt i helgen

STENGES HELT: I helgen legges trafikken i Brynstunnelen over fra det sørgående til det nordgående løpet. Det betyr at tunnelen stenges for trafikk. FOTO: Aina Moberg

STENGES HELT: I helgen legges trafikken i Brynstunnelen over fra det sørgående til det nordgående løpet. Det betyr at tunnelen stenges for trafikk. FOTO: Aina Moberg

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag 7. november åpnes det nyrehabiliterte sørgående løpet i Brynstunnelen. Derfor må tunnelen stenges for trafikk i helgen.

DEL

BRYN: - Vi trenger helgen til å flytte trafikken over til det nordgående løpet. Flyttingen krever at Ring 3/E6 er helt stengt mellom Ryen og Teisen mellom klokken 22.00 fredag 4. november og klokken 05.30 mandag 7. november, sier prosjektleder Hilde Ulvik i Statens vegvesen.

- Dersom vi blir ferdige før mandag morgen klokken 05.30, åpner vi opp for trafikk. Buss i rute slippes forøvrig igjennom hele helgen, sier hun.

Hun forteller også at det ikke blir mer manuell dirigering over Østensjøveien bru i 2016, men at det kan bli kortere perioder med manuell dirigering i 2017.

LES OGSÅ: Snart kan du kjøre gjennom det nye tunnelløpet

Bilister oppfordres til å velge annen vei

- Vi oppfordrer alle bilister til å vurdere om de kan unngå å ta bilen gjennom dette området førstkommende helg. Dersom man må kjøre her, følg skiltet omkjøringsvei, ta hensyn til andre trafikanter og bergn god tid, sier Hilde Ulvik.

Omkjøringen er skiltet slik:

Nordgående trafikk: Via Svartdalstunnelen/Lodalen/Vålerentunnelen (retning Trondheim)

Sørgående trafikk: Via Vålerengtunnelen/Ekebergtunnelen/Sørenga (retning Gøteborg)

LES OGSÅ: Innfører miljøfartsgrenser i vinter

Artikkeltags