30 sykler stjålet på åtte dager!

STOR ØKNING: Politiet advarer sykkeleiere etter en markant økning i sykkeltyverier den siste tiden. Foto: Manglerud politistasjon

STOR ØKNING: Politiet advarer sykkeleiere etter en markant økning i sykkeltyverier den siste tiden. Foto: Manglerud politistasjon

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En markant økning i sykkeltyverier på Nordstrand og i Østensjø gjør at politiet nå ber deg være ekstra påpasselig med å låse sykkelen.

DEL

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Den siste måneden har politiet registrert en stor økning i sykkeltyverier i distriktet vårt, særlig i bydelene Nordstrand og Østensjø.

– Tyveriene har foregått spredd utover ulike boligområder, men særlig langs T-banelinje 3 og 4 samt langs trikkelinja, skriver forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon på sin facebookside.

LES OGSÅ:

Hedrer byoriginalen Ole-Bjørn med egen plass

Mistenkelige skogbranner og andre hete hendelser

Lokale nybygg er kandidater til arkitekturpris

Over hundre sykler stjålet siden april

Overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon opplyser til Nordstrands Blad at det i perioden januar-mars i år ble det stjålet tilsammen 20 sykler lokalt.

I april ble det stjålet 28 sykler i distriktet vårt, og i mai måned økte tallet til 43 sykler.

Statistikken for juni blir neppe noe bedre. Ifølge Dag Harald Drevsjø ble det bare de første åtte dagene i juni registrert 30 stjålne sykler!

LES OGSÅ:

Trærne i Ekebergveien må vike for syklister

Elitelaget i håndball nedlegges på grunn av pengemangel

Lås godt!

Politiet oppfordrer folk til å låse syklene sine godt, gjerne ha de innomhus og lage så mange barrierer som mulig mot sykkeltyver.

– Det er store verdier i sykler, og vi klarer dessverre bare å oppklare en minoritet av sakene. Meld også alle tyverier til oss på politistasjonen, både for å høre om vi har funnet de igjen og for at vi skal kunne målrette patruljering, oppfordrer politiet, som stadig finner dyre og «eierløse» sykler.

LES OGSÅ: Ble frastjålet sykkelen ved Ulsrudvann, etterlyser svenske hverdagshelter

Artikkeltags