Arrangerer skrivekonkurranse

Leder av ULFF inviterer til skrivekonkurranse.

Leder av ULFF inviterer til skrivekonkurranse.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Unge lovende forfatteres forening (ULFF) arrangerer skrivekonkurranse med tema bokanmeldelse. Fristen for innlevering er 1. januar.

DEL

SKULLERUD: Lederen av ULFF, Gro Jeanette Nilsen, bor på Skullerud og forteller at foreningen vanligvis arrangerer konkurranser på denne tiden av året.

– Vi pleier å ha konkurranser med noveller eller dikt. Denne gangen ville vi finne på noe nytt og har valgt temaet bokanmeldelse av litteratur for skribenter. Det finnes mange bøker som kan være til hjelp i skrivingen. Dette er en måte foreningens medlemmer kan få ny inspirasjon, tips og råd på, forteller hun.

Personlighet

I tillegg til å være bokanmeldelse, skal den samtidig ha litt personlighet og kan derfor kanskje også leses som et essay.

– Boken du velger å skrive om skal være en du mener man kan lære noe av når det gjelder skrivekunsten, enten man er forfatter, journalist eller hobbypoet. Boken må ikke nødvendigvis være på norsk, bare din besvarelse er det, sier Nilsen.

Skaper aktivitet

Skrivekonkurransene arrangerer de for å få større aktivitet i foreningen, samt for å få flere medlemmer.

– For å delta må man være medlem av foreningen, eller ha et ønske om å melde seg inn. Aldersgrensen i foreningen er 13-45 år. Førstepremien er et års medlemskap i foreningen og andreplassen får en dokumentmappe med foreningens logo på.

Artikkeltags