Gå til sidens hovedinnhold

Bølergutt til Rådhuset

Artikkelen er over 12 år gammel

Tommy Skjervold (Frp) fra Bøler er ny byrådssekretær for miljø og samferdsel.

Rådhuset/Bøler: Jøran Kallmyr (Frp) overtok nylig vervet som byråd for miljø og samferdsel fra sin partikollega Peter N. Myhre. Nå har han valgt seg Tommy Skjervold (27) fra Bøler som ny byrådssekretær.

– Det er kjempeartig å få være med å forme Oslo. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier en entusiastisk Skjervold til Nordstrands Blad.

Han har allerede tatt fatt på den nye jobben, som blant annet består i å være politisk rådgiver for byråden. Skjervold gleder seg spesielt til å jobbe med utvidelsen av avfallssorteringen i Oslo, kollektivtrafikken og veistandarden.

– Dette er spennende områder som utpeker seg, mener den ferske byrådssekretæren.

Lokalpolitiker

Tommy Skjervold er lokalpolitiker og representerer Frp i Østensjø bydelsutvalg (BU). Han er utdannet siviløkonom og har inntil nå jobbet som investeringsrådgiver i Acta kapitalforvaltning.

– Jeg har vært aktiv i BU og FrpU, og bygd meg opp et kontaktnett som førte til at jeg ble forespurt om stillingen. Jeg sa ja på flekken, sier Skjervold.

Han håper den nye jobben lar seg kombinere med vervet som lokalpolitiker.

– Jeg har ikke lyst til å tre ut av BU, men må jo formelt sjekke opp at dette er i orden og evaluere hva jeg får tid til. Jeg kan jo også bli inhabil i noen saker, men da får vararepresentanter overta, sier Skjervold.

Sikter høyt

Skjervold synes det er spennende å få jobbe i Rådhuset, og er ikke fremmed for å komme seg enda høyere opp i systemet.

– Jeg sikter høyere over tid, og kan godt tenke meg å få byttet ut finansministeren. Den stillingen kan jeg absolutt tenke meg i fremtiden, sier den ambisiøse bølergutten.