Gro Smedsrud er «Årets Navn» i vårt distrikt

 Redaktør i Nordstrands Blad Ivar Brynildsen, vinner av «Årets Navn» Gro Smedsrud og Senterleder på Senter Syd Richard Elphinstone under overrekkelsen på kontoret til Smedsrud.

Redaktør i Nordstrands Blad Ivar Brynildsen, vinner av «Årets Navn» Gro Smedsrud og Senterleder på Senter Syd Richard Elphinstone under overrekkelsen på kontoret til Smedsrud. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Folket har talt!

DEL

Manglerud: Gro Smedsrud har gjort en innsats ut over det man kan forvente fra en stasjonssjef. Derfor ble hun nominert, og derfor ble hun stemt frem som «Årets Navn» av leserne til Nordstrands Blad.

– Det varmer at publikum på den måten viser tillit til politiet, sier vinner av «Årets Navn» Gro Smedsrud.

VIL GRO SMEDSRUD OGSÅ VINNE TITTELEN «ÅRETS NAVN» I OSLO? SNART KAN DU STEMME PÅ VÅRE NETTSIDER. FØLG MED!

Varmt møte

Det ble et varmt møte da prisen «Årets Navn» skulle deles ut.

Redaktør i Nordstrands Blad, Ivar Brynildsen, og senterleder på Senter Syd, Richard Elphinstone, troppet opp på kontoret til stasjonssjef Gro Smedsrud for å overrekke diplom, blomster og prisen på 10.000 kroner som skal gis videre til et godt formål.

Ivrig

Både redaktør og senterleder er fulle av lovord om Årets Navn.

– Det er et ord som går igjen når man snakker om Gro Smedsrud, og det er «ivrig», sier Elphinstone.

Brynildsen er på sin side svært imponert over hvor raskt Smedsrud har etablert seg i lokalmiljøet. Etter bare seks år på Manglerud politistasjon er det få i området som ikke vet hvem som har ansvaret for lov og orden I bydel Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand.

Smedsrud kjenner godt til både Senter Syd og Nordstrands Blad, hun har jevnlig kontakt med både lokalavisen og de lokale sentrene. Smedsrud har i det hele tatt jobbet hardt for å ha tett kontakt med hele lokalmiljøet.

Med fare for å slite seg ut stiller hun opp på så mye om mulig, og dette har Nordstrands Blads lesere lagt merke til. Det var et klart flertall som hadde stemt på den populære stasjonssjefen.

Skryt av statsministeren

Hun har vært en del i mediene i året som har gått. Manglerud politistasjon ble trukket frem av statsminister Jens Stoltenberg som et eksempel til etterfølgelse på feltet forebyggende arbeid, av samme grunn fikk også Smedsrud og Manglerud politistasjon prisen IOGT Bryns Rose.

I tillegg til å få skryt har Manglerudpolitiet vært synlige i Nordstrands Blad gjennom artikler og politinotiser, og Smedsrud har disponert ressursene på stasjonen slik at Nordstrands Blad skal få jevnlige oppdateringer om politiets arbeid.

Både Smedsrud og redaktør Brynildsen er veldig fornøyd med politiets synlighet.

Penger til gatemegling

Richard Elphinstone og Senter Syd har sponset kåringen «Årets Navn» med 10.000 kroner i prispenger. Vinneren av «Årets Navn» får ikke beholde pengene selv, men får velge et godt formål som skal få dem.

Smedsrud har valgt å gi pengene til Røde Kors og gatemeglingsenheten på Mortensrud. Med dette bygger hun ytterligere opp under den forebyggende linjen hun og Manglerud politistasjon har satset så sterkt på.

Artikkeltags