MANGLERUD: Ungdomshuset ved skolene i Plogveien har vært med å markere bydelsdagene i flere år, og 2009 er intet unntak. Lørdag 6. juni er den store dagen, da er det åpent hus fra kl. 14-23.

- Dette er en dag hvor vi virkelig får vist hva ungdomshuset er og hva vi har å tilby, forteller klubbleder Mia Bell.

- Dette blir en begivenhetsrik dag med masse god underholdning!

Musikk og art performance

På scenen blir det innslag med artister som Robin&Bugge, First Violation, Keep Coming Back Band og DJ'ene Daffe&Høgi.

Tøffe karer i Pain Solution byr blant annet på fakirshow, og så er det selvfølgelig en rekke husband som kommer til å vise seg frem.

- Vi holder huset åpent for alle aldersgrupper, og i tillegg lar vi flere lag og organisasjoner ha stands hos oss. Blant annet stiller Manglerud Star med profilerte A-lagsspillere, som er gode forbilder å se opp til, sier Mia Bell.

Damelaget til Tunet Innebandy stiller til kamp for de som tør å utfordre dem, og for barna blir det eget program med alt fra hårfletting og ansiktsmaling til ballonger og pinnebrød.

For alle aldre

Mia Bell forteller at hovedintensjonen med å delta under bydelsdagene er å samle folk til en hyggelig og begivenhetsrik dag.

- Vi får vist frem tilbudet, først og fremst til målgruppen, men det er viktig at alle i bydelen vet om ungdomsklubben. Derfor håper vi også søsken, foreldre og andre tar seg en tur, oppfordrer Mia Bell.

- Det er viktig å få frem at ungdommen står for mye av jobben selv denne dagen. De er med på planleggingsprosessen, rigger scenen og mye annet. Dette er brukermedvirkning i stor grad, og det er viktig siden det er ungdommens hus!