Sæter/Manglerud/Prinsdal: Selv om handelsstanden lenge har forsøkt å få oss i julestemning, var det først i helgen at adventstiden ble markert for åpnet.

Det har vært en rekke julegrantenninger i vårt distrikt. Felles for dem alle var mangelen på snø.

Værgudene forsøkte likevel å gi noe tilbake, selv om dette kom i form av hustrig regn. Derfor var sydvest, paraply og regntøy nødvendig for de mange deltakerne.

Hærverk

Lørdag ble julegrana tent på Sæter.

Nordstrandskolenes musikkorps, Nordstrand barne- og ungdomskor og Nordstrand musikkselskap sto for underholdningen, mens barna ropte på nissen som til slutt kom med godteri.

Det så en stund mørkt ut for julegrantenningen på Sæter, fordi noen i løpet av natt til lørdag hadde knust flere lyspærer og skåret over ledningen til treet.

Hærverket til tross, det ble lys i treet til slutt.

Korps og kor

I Havredalen på Manglerud feiret Byggveien, Storgården og Havretun borettslag inngangen til høytiden med korpsmusikk, julegrantenning, gløgg og pepperkaker.

Nisseavdelingen til Østerdalens musikkorps spilte julemusikk og det var selvfølgelig gang rundt treet.

I Prinsdal arrangerte Hauketo og Prinsdal vel sin tradisjonelle julemesse i helgen. Denne ble avsluttet med julegrantenning søndag ettermiddag.

Prinsdal skolekorps spilte opp, mens Prinsdal skolekor og Prinsdal Sangeri sto for sangen. Treet i Prinsdal er som tidligere år hogd og satt opp av Lions Club Oslo/Hauketo.

SE FLERE BILDER PÅ
www.noblad.no