Damekoret Octopus har i disse dager 10-årsjubileum!

Åtte damer med et stort sangbehov, startet en egen sanggruppe våren 2009, som fikk navnet OCTOPUS. I dag er vi en gjeng med 32 aktive og sangglade damer. Sammen har vi funnet en god fellestone og trivsel i musikken.

En klar filosofi er: Sang gjør hverdagen til noe mer! Dette kan vi takke vår inspirerende dirigent Barbro Bergqvist for.

Korsang for henne er: Glede – Fellesskap – Utvikling. Barbro er opprinnelig finsk, og har en lang og allsidig fartstid som blant annet musikkpedagog og rektor ved Musikkskolen i Finland. Barbro finner variert musikk for enhver smak, og vi synger alt fra norske folketoner til sakral musikk.

Den 8. juni fyller vår musikkglade dirigent imponerende 80 år!

Octopus er så heldige å få øve i trivelige lokaler på Langerud Sykehjem. Der skaper vi musikalske hyggestunder med allsang for beboerne og pårørende med jevne mellomrom, og dette blir satt stor pris på. Det er viktig for oss å spre sangglede og framstå som et interessant kulturtilbud i lokalsamfunnet.

Tirsdag 28. mai klokken 19.00 inviterer Octopus i samarbeid med gladjazzmusikerne Golden Power og Oslo Politi Mannskor til en musikalsk sommerfest i Gullsmeden på Oppsal skole. Der vil det bli kafè-stemning med småbord.

Under rubrikkene "forrett-hovedrett-dessert" serverer korister og musikanter en musikalsk meny med blandede perler.

Inngangspengene inkluderer servering av kaffe, saft og kaker, samt flotte gevinster som trekkes ut på inngangsbilletten.

Octopusdamene ønsker hjertelig velkommen til en hyggelig og annerledes konsertopplevelse.