Oslo-politiet etterlyser dement kvinne

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

OSLO: Politiet leter etter en savnet kvinne med demens. Hun forsvant fra en institusjon på Stabekk søndag kveld, ca. kl. 17.45.

Det er blitt foretatt søk etter kvinnen av politiet og frivillige mannskaper i går kveld og gjennom natten uten funn. Søket er gjenopptatt med politipatruljer i dag tidlig og pågår fortsatt. Politiet vil også i dag bruke frivillige mannskaper.

Det kan ikke utelukkes at kvinnen har tatt kollektivtrafikk bort fra området, men foreløpig finnes det ingen observasjoner av den savnede kvinnen. Det kan hende kvinnen har kommet seg på et tog oppover Gudbrandsdalen.

Politiet ønsker tips fra publikum, samtidig som vi oppfordrer folk til å søke gjennom hager, boder m.m. i det aktuelle området rundt Stabekk i tilfelle kvinnen kan ha tatt tilhold der.

Publikum kan ringe tips til politiet til telefon 02800.

Beskrivelse av kvinnen: Hun 86 år, ca. 150 cm høy, kort, grått hår, slank og vever. Kvinnen har en litt ustø gange på grunn av en hofteskade. Bekledningen er ikke verifisert, men hun har muligens på seg en mariusgenser, mellomblå dunjakke, mørkeblå bukser, brune sko med hvit pelskant og kanskje en rød lue med dusk.

Artikkeltags