Gå til sidens hovedinnhold

Oslo Volley tilbyr gratis sandvolley hele sommeren

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Både på Mortensrud, Holmlia og Ljan tilbyr Oslo Volley gratis sandvolleyball med instruktører hele sommeren. Treningene er for alle barn og unge.

Klubben har såvidt avsluttet en vellykket, stor sandvolleyballcamp på Skredderjordet med 40 spillere, før det er klart for nye arrangementer i samarbeid med Oslo idrettskrets.

Oslo Volley er en av landets aller største volleyballklubber, med stor junioraktivitet i Nordstrand og Søndre Nordstrand bydeler.

Her dag hele sommeren

Klubben har tilbud både på dagtid og kveldstid i sommer i Nordstrand bydel og Søndre Nordstrand bydel - gratis hele veien:

* Mandager, onsdager og fredager på formiddagen er det gratis sandvolleyball på Mortensrud (rett bak Mortensrud senter) i hele juli og første uken av august. I uke 27 (29. juni-3.juli) og uke 32 (3.-7. august) samarbeider klubben med Klemetsrud idrettslag, slik at sandvolleyball er en del av tilbudet i Idrettsuka.

* Tirsdager og torsdager er det gratis sandvolleyball på sandvolleyballbanene på Holmlia i hele juli og første uken av august.

* Mandag-fredag på ettermiddag/kveld er det gratis sandvolleyball på Skredderjordet på Ljan. Dette er åpent for alle barn og unge, enten de har spilt volleyball før eller er helt nybegynnere.

I tillegg arrangerer klubben en ny, stor sandvolleyballcamp på Skredderjordet 10.-14. august.

Se mer informasjon og påmelding på www.volleyballskolen.no

Til høsten kommer Oslo Volley til å fortsette med innendørs treninger på fredager på Mortensrud skole, for barn på barne- og ungdomsskole. Og selvsagt fortsatt et omfattende tilbud i Nordstrand bydel.