Gå til sidens hovedinnhold

Oslos største bokmarked på Bekkelaget?

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Så er vi klare for et nytt femdagers bokmarked i Bekkelagshuset ved Jomfrubråten stasjon, forteller Tom Schibbye fra Lions Club Oslo Bekkelaget.

– Også i år kan vi by på det vi mener er Oslos største og mest innholdsrike bokmarked, sier Schibbye. Vi har igjen fått inn over 20.000 bøker i alle mulige kategorier. De er oversiktlig plassert i godt merkede hyller i det store lokalet som fylles helt. Det blir også en egen avdeling med musikk og kiosk med servering av kaffe og vafler lørdag og søndag.

Ta en tur til Bekkelagshuset, anbefaler Schibbye.

– Prisene er lave. Her kan man skaffe seg bøker som vil koste både 5- og 10-gangeren i en vanlig bokhandel. Vi tror de fleste vil finne det man måtte ønske og kanskje har lett etter i lang tid. For dem som vil ha ekstra mange bøker til en ekstra billig penge, vil det være posesalg siste åpningsdag, altså onsdag.

Lions Bekkelaget ønsker også å takke alle som har gitt bøker og lover at overskuddet av salget vil gå uavkortet til gode formål her på Bekkelaget, i landet for øvrig og i utlandet.

Bokmarkedet er åpent lørdag 12. og søndag 13. oktober fra kl. 10.00 til 17.00 og mandag 14., tirsdag 15. og onsdag 16. oktober fra kl. 14.00 til kl. 21.00.