Glad i å synge? Har du aldri prøvd, men veldig lyst om du ikke binder deg til noe? Går du i 7. klasse eller oppover? Savner du et ungdomskor i nærmiljøet i Bydel Østensjø? Se her!

Etter å ha fylt 60 årsjubileum med å skrive, spille inn sang og produsere egen musikkvideo i fjor etterfulgt av en litt stillere vår med COVID19-restriksjoner, ser nå Abildsø skoles kor framover.

Abildsø skoles kor vil starte et prosjektkor for ungdom i Bydel Østensjø. Målgruppen er ungdommer fra 7. klasse og oppover som ønsker å synge poplåter i kor.

- Østensjø bydel har mange aktive skolekor, men de fleste slutter med kor rundt 7. klasse. Vi ønsker å samle alle de som kunne tenkt seg å fortsette, men savner jevnaldrende å synge med. En eldre sammensetning gir et annet repertoar som kan gi nye utfordringer. Vi har hatt ideen lenge, men nå ønsker vi å prøve det ut for å vise de eldste i koret at det kan være gøy å fortsette med sang, sier styreleder i Abildsø skoles kor, Trude Sjøholt-Hawkins.

Vår dirigent, Sølvi Hansen, er en dyktig formidler som engasjerer barn og ungdom. Vi har tro på at dette kan bli et veldig artig prosjekt. Om det blir veldig bra resultat og mange interesserte, kan det være vi vurderer å fortsette med dette ungdomskoret.

Koret vil starte opp med pilotprosjekt nå i høst, første øvelse er mandag 7. september. Målet er å øve inn to låter til julekonsert sammen med Abildsø skoles kor (1.-6. klasse). Den ene sangen er «Oslo forteller» av No. 4, den andre kan kordeltakerne være med å bestemme. Øvelser vil være mandager fra klokken 16.15 i Teatersalen på Abildsø skole.

Har du alltid hatt litt lyst til å prøve kor? Her har du sjansen til å teste det ut samtidig som du blir kjent med andre sangglade ungdommer fra bydelen. Meld din interesse til [email protected], husk å skrive fullt navn, hvilken klasse du går i, hvilken skole du går på og telefonnummer vi kan kontakte deg på.