Gå til sidens hovedinnhold

Løse stener kan falle fra kirketårnet

Artikkelen er over 6 år gammel

En ekstrajobb må gjøres for å hindre at fremtidige ulykker kan skje fra tårnet på Nordstrand kirke.

NORDSTRAND: Byggearbeidene på nye den nye kirken går nesten som planlagt, og dato for vigsling er fortsatt 23. august. Den skal foretas av prost Eigil Morvik i Søndre Nordstrand Prosti.

LES OGSÅ: Sommerfugler i magen da han ble innsatt som prost

Får penger til underetasjen

 Det er imidlertid oppstått noen små forsinkelser i arbeidet. Det er flere løse steiner i det gamle tårnet, og dette må utbedres så det ikke skjer ulykker i fremtiden.

En gledelig nyhet er det at Kirkelig Fellesråd har funnet penger til å ferdigstille underetasjen, men dette forsinker også arbeidet noe.

LES OGSÅ: Kirken blir bydelens nye storstue

Menigheten overtar 1.juni

Overlevering av bygget fra entreprenør er utsatt fra 1. mai til 1. juni, og først da kan menigheten starte med å fylle huset med møbler og inventar. Dato for ferdigstillelse av uteområder er satt til 1. juli.

I hele byggeperioden har det vært gudstjenester i menighetshuset ved siden av kirken, og mange kirkegjengere har funnet veien dit, også nå i påsken.

LES OGSÅ: Slår sammen to kirkesogn

Gudstjenester i Østmarka

For de som ønsker å kombinere søndagsturen med gudstjeneste, er det greit å vite at det frem til sommeren blir sportsgudstjenester klokken 12.00 i Østmarkkapellet ti søndager.

Første anledning til å høre guds ord i marka er 2.påskedag med Per Anders Nordengen. 12.april er det Ragna Dalens tur, 19. april Tore Laugerud, 26. april prost Eigil Morvik, 3. mai Øystein Larsen, 10. mai Bjørn Mathiesen, 25. mai (2. pinsedag) Kjerstin Jensen, 31. mai Torleiv Austad og 7. juni Morten Holmquist.

Kristi Himmelfartsdag (14. mai) inviteres det til den tradisjonelle familiedagen med grilling og leker ved Østmarkkapellet.

LES OGSÅ: Bydelspolitiker ble sogneprest  Manglerud