Østmarkas Venner feiret med ord og toner

MUSIKALSK GAVE: Musiker Ketil Bjørnstad fremførte sin egenkomponerte Østmarkasuite under jubileumsfesten i Bøler kirke. Alle foto: Steinar Saghaug

MUSIKALSK GAVE: Musiker Ketil Bjørnstad fremførte sin egenkomponerte Østmarkasuite under jubileumsfesten i Bøler kirke. Alle foto: Steinar Saghaug

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Østmarkas Venner feiret nylig 50-årsdagen sin i Bøler kirke, med både lansering av jubileumsbok og konsert med Ketil Bjørnstad.

DEL

BØLER: – Det ble et fantastisk flott arrangement i en fullsatt Bøler kirke, forteller Ingunn Lian Nylund, som er prosjektleder for jubileumsfeiringen til Østmarkas Venner.

LES OGSÅ:

Ordføreren felte julegrana ved Grønmo

Og foreningen med over 4000 medlemmer kan dette med å feire, for intet mindre enn rundt 40 store og små arrangementer har stått på jubileumsprogrammet gjennom hele 2016.

LES OGSÅ: En gave til alle østmarkavenner

På bursdagsfesten fortalte foreningens leder Johan Ellingsen kort om organisasjonens historie siden etableringen i 1966, mens musiker og forfatter Ketil Bjørnstad fremførte sin egenkomponerte «Østmarkasuite» og utdrag fra albumet «Remembrance».

LES OGSÅ: Snart gjenåpner Korketrekkeren

Jubileumsboken «Hyllest til Østmarka» ble også lansert under bursdagsfesten i Bøler kirke tirsdag 8. november.

Det er en praktbok på rundt 300 sider, med en rekke bidragsytere og et innhold som spenner fra flotte naturbilder til historikk, personlige beretninger, turtips og skildringer av geologi-, dyre- og planteliv.

Artikkeltags