NORDSTRAND: Øystein Eian (36) og Martin Thorland Jutkvam (24) er ansatt som journalister i Nordstrands Blad.

Martin er allerede på plass, mens Øystein inntar redaksjonslokalene på Sæter i slutten av november.

Styrker redaksjonen

Øystein Eian (34) kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i NHO Reiseliv. Han har bakgrunn fra en rekke redaksjoner, blant annet Nationen, ABC Nyheter, VG, Fosna-Folket og Namdalsavisa. Han er opprinnelig trønder, men bor i Oslo.

Martin Thorland Jutkvam (24) ble ferdig med sin bachelor i journalistikk ved Oslo Met i vår, og har jobbet som tilkallingsvikar i NRK Sport i flere år ved siden av skolen, samt at han har bakgrunn fra Soldatnytt. I høst har han vært tilkallingsvikar i Nordstrands Blad. Martin er fra Ekeberg.

Allsidighet og kompetanse

-Vi er svært godt fornøyd med å kunne styrke laget med to så solide journalister. Nordstrands Blad er i vekst og vi har ambisiøse mål for avisen. Øystein og Martin har den allsidigheten og digitale kompetansen vi trenger for å løfte avisen ytterligere, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg i Nordstrands Blad.

I tillegg til redaktøren og de to nyansatte, består den faste redaksjonen i Nordstrands Blad også av Arild Jacobsen, Kristin Trosvik og Nina Schyberg Olsen.

Les også

17.700 leser Nordstrands Blad - det forplikter