Etter over ett års opphold starter Pensjonistuniversitetet Nordstrand (PU) høstsesongen med et ekstra-foredrag mandag 30. august. Hva er mer naturlig, to uker før stortingsvalget, enn å høre Odd Inge Skjævesland kåsere om statsminister-historien – fra Peder Anker til Erna Solberg? Kanskje han også har noen tanker om hvem som blir Norges neste statsminister? Alle er hjertelig velkommen til foredraget i Nordstrand kirke.

PUs seks studiegrupper (med fokus på litteratur, historie og filosofi) er også i gang, og studiekoordinator Elling Lundesgaard har plass til både flere deltakere og nye studiegrupper.

Årets PU-reise går til Lofoten tidlig i september. De 30 deltakerne kan vente seg et innholdsrikt program, inkludert en tur med Hurtigruten, forteller reisekoordinator Marit Nøkleby. Styret har også så smått begynt å tenke på neste års PU-tur, og regner med at vi da igjen kan planlegge en utenlandstur, etter at fjorårets tur til Lisboa måtte avlyses.

På årsmøtet i mai ble det sittende styret gjenvalgt, og er glad for igjen å kunne gjøre en innsats for sine over 300 medlemmer. Mer informasjon finnes på PUs hjemmeside www.punordstrand.no.