Nå bygges veien inn til Beredskapssenteret

NY VEI: Rivearbeid og fjellrensking er unnagjort. Nå starter masseflytting, fjellsprenging og veibygging inn til beredskapssenteret.

NY VEI: Rivearbeid og fjellrensking er unnagjort. Nå starter masseflytting, fjellsprenging og veibygging inn til beredskapssenteret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Turgåere bør være ekstra oppmerksomme når de beveger seg i Taraldrudområdet i tiden fremover. Skanska er nemlig klare for å bygge adkomstveien inn til beredskapssenteret.

DEL

(Østlandets Blad) TARALDRUD: Arbeidene med adkomstveien til beredskapssenteret er startet opp. Veien skal legges i en trasé rett nord for Taraldrudkrysset, delvis i og delvis parallelt med den midlertidige anleggsveien. Skanska opplyser på sin blogg at rivearbeid og fjellrensking nå er ferdig. Området er klargjort for at videre arbeid kan starte. Det vil si masseflytting, fjellsprengning og deretter veibygging.

Turgåere varsles

Arbeidene kan berøre turgåere, som skal få nærmere informasjon om sprengningsarbeider både via skilting og vaktposter i området, forsikrer Skanska. Turveien ved beredskapssenteret er allerede flyttet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FRA TARALDRUDKRYSSET: Veien skal gå rett nord for Taraldrudkrysset og videre i eller paralellt med dagens anleggsvei.

FRA TARALDRUDKRYSSET: Veien skal gå rett nord for Taraldrudkrysset og videre i eller paralellt med dagens anleggsvei. Foto:

Når sprengningsarbeidet er avsluttet, overtar gravemaskinene og grunnarbeiderne for bygging av kjøreveien.

Ferdig i 2020

Beredskapssenteret skal stå ferdig i 2020, og det flere elementer tar nå form. Inne på beredskapssenterets område er det støpt gulv og kjellervegger til hovedbygget og bunnplaten til adkomstbygget.

Artikkeltags