Rødt Nordstrand økte medlemstallet med 40% og skal vokse enda mer!

Av
DEL

Innsendt Rødt Nordstrand avholdt årsmøte onsdag 26. februar. 17 aktive medlemmer deltok i diskusjoner om året som har gått og planer fremover, i tillegg til å velge nytt styre og delegater til Rødt Oslos årsmøte i mars.

Rødt Nordstrand legger bak seg et år preget av stor vekst og aktivitet. I 2019 økte antall medlemmer med nærmere 40% og laget har avholdt flere medlemsmøter med ulike politiske temaer. Laget har også arrangert åpne møter, ett med fokus på byutvikling og områdereguleringen på Lambertseter og ett om situasjonen i Nord-Syria.

Rødt Nordstrand jobbet i 2019 mye med forberedelsene til valget og hadde en aktiv valgkamp som endte med at Rødt ble representert i bydelsutvalget for første gang. Idil Ali-Osman er fast representant i bydelsutvalget og det er nå en aktiv BU-gruppe som arbeider for å minske redusere forskjellene i bydelen og fremme en rød miljø- og arbeidslivspolitikk. Som en del av vårt lokale arbeid har vi også inngått samarbeidsavtale med Fagforbundet og møter dem jevnlig for å få arbeiderbevegelsen syn på lokale saker.

Elin Johannessen har vært leder av laget siden Rødt Nordstrand ble etablert i 2018, da Rødt Oslo Sør ble delt i to, og skal fortsette som leder av det nye styret. Etter mange års iherdig innsats takkes Erik Moxnes av som styremedlem og Tone Hoffmann og Albert Einarsson takkes for innsats de siste årene. Det nye styret består av Elin Johannessen (leder), Svein Erik Duus, Lars Holm Hansen, Marianne Heir, Aurora Hagen og Abdelhak Abdellaoui.

I 2020 skal Rødt fortsette å vokse, vi skal synes i gatene og i nabolaget, vi skal høres i avisene og i sosiale medier og vi skal utfordre den sittende makta. Vi oppfordrer alle i bydelen som har tanker eller innspill til hvordan vi kan gjøre bydelen varmere og mindre preget av forskjeller til å ta kontakt med oss og enda bedre, meld dere inn i Rødt og bli en del av laget vårt!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags