Bydelene i rødt, hvitt og blått!

PIKEKOR: Rødkledde sangfugler ledet an i 17. mai-toget til Munkerud skole. FOTO: Nina Schyberg Olsen

PIKEKOR: Rødkledde sangfugler ledet an i 17. mai-toget til Munkerud skole. FOTO: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det ble en kjølig, men likevel flott 17. mai-feiring i distriktet vårt i år.

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ: I år var det 23 lokale skoler som tok turen til Oslo sentrum for å marsjere nedover Karl Johans gate og vinke til kongefamilien på Slottet.

Rundt omkring i bydelene våre var det også mange korps som skapte stemning, med tilhørende barnetog, flagging og hurrarop.

SE BILDESERIE FRA BARNETOGET PÅ SÆTER HER

Flaggheising, taler, sang og ikke minst leker, pølser og is sto selvfølgelig også på programmet på de lokale skolene på nasjonaldagen.

Har du tatt et fint bilde du vil dele med oss? Send det på e-post til tips@noblad.no, så legger vi det inn i bildeserien.

LES OGSÅ:

Barnehagetoget på Lambertseter

Gratulerer med dagen!

Nordstrandsruss gledet kreftsyke barn

FLAGGHEISING: Hvor mange flagg som gikk til topps kl. 08.00 17. mai har vel ingen oversikt over.  Vaktmester Ivan Lemann Nielsen og ass. Rektor Ronald Nilsen fikk det i alle fall fint opp godt akkompagnert av Oppsal Janitsjars blåsere. Foto: Arne Vidar Jenssen

FLAGGHEISING: Hvor mange flagg som gikk til topps kl. 08.00 17. mai har vel ingen oversikt over. Vaktmester Ivan Lemann Nielsen og ass. Rektor Ronald Nilsen fikk det i alle fall fint opp godt akkompagnert av Oppsal Janitsjars blåsere. Foto: Arne Vidar Jenssen

FLAGGHEISING: På Oppsal skole søndag morgen. FOTO: Arne Vidar Jenssen

Artikkeltags