Nå kan du kjøpe trikkebilletten din her

BÅDE MAT OG BILLETT: Skal du ta trikken fra Sæter kan du nå forhåndskjøpe billetten din hos Spar. Foto: Nina Schyberg Olsen

BÅDE MAT OG BILLETT: Skal du ta trikken fra Sæter kan du nå forhåndskjøpe billetten din hos Spar. Foto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Gladnyhet til trikkereisende. Nå kan du igjen forhåndskjøpe billetten og fylle opp reisekortet ditt på Sæter.

DEL

SÆTER: Siden Anett Mathisen, som solgte billetter for Ruter, stengte bakeriet sitt 1. mars i fjor har det ikke vært mulig for beboere langs Ekebergbanen mellom Ljabru og Holtet å få fylt opp reisekortet sitt i rimelig gangavstand.

LES OGSÅ: Kan ikke love ny billettautomat

Billetter hos Spar

Denne uken kom imidlertid gladmeldingen de kollektivreisende har ventet på, for torsdag kunne de første kundene kjøpe Ruter-billett hos Spar på Sæter.

– Det er gledelig at vi har fått på plass en kommisjonær på Sæter. Nærhet til trikken, åpningstid og seriøsitet har vært avgjørende i valg av kommisjonær, sier kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen i Ruter til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ: Feiret trikkeåpningen på Sæter

Mange bruker mobilapp

I tillegg til det nye utsalget på Sæter, ble det i fjor høst satt ut billettautomat på Holtet. Om det blir flere muligheter til å forhåndskjøpe billett langs Ekebergbanen, er ennå ikke bestemt.

Ruter opplyser at stadig flere tar i bruk mobilappen RuterBillett. I overkant av 30 prosent av billettene blir i dag kjøpt på denne appen.

Kan bli flere utsalg

– Vi har forståelse for at dette ikke er en løsning for alle, og er klar over at det er langt mellom utsalgsstedene i Nordstrand/Holtet-området. Vi jobber derfor videre for å finne flere kommisjonærer langs trikkelinjen, sier Øystein Dahl Johansen.

LES OGSÅ:

Nå åpner Burger King på Sæter

Ber om en halvtime lastebilfri skolevei på Sæter

Artikkeltags