Gå til sidens hovedinnhold

Har solgt tusen hamburgere om dagen

Artikkelen er over 6 år gammel

Burger King på Sæter hadde 5000 gjester og solgte like mange burgere de fem første åpningsdagene.

NORDSTRAND: Hamburgerkjeden Burger King møtte mye lokal motstand da det ble kjent at de skulle etablere seg på Sæter, men da de torsdag 30. april åpnet dørene til det nyrestaurerte huset i Ekebergveien var det lang kø utenfor.

LES OGSÅ:

Sæter - burgerens hjemsted

Her åpner Burger King

Burgerbonanza

– Det har vært en fantastisk åpning, med over 5000 gjester på de fem første dagene. Vi har solgt like mange burgere, og i helgen gikk det også unna 2000 is, forteller driftssjef Martin Halvorsen i King Food, franchisetager for Burger King-kjeden.

Han er selvfølgelig meget fornøyd med et gjennomsnitt på tusen besøkende om dagen.

LES OGSÅ: - Velkommen, Burger King (debattinnlegg)

Nyrehabilitert

På åpningen ble det trukket frem at Burger King i begynnelsen lurte på om det var mulig å etablere seg i det slitne, gamle huset i Sæter-krysset, selv om beliggenheten var bra.

Nå fremstår det som nytt.

I førsteetasje er det bestillingsdisk og noen sitteplasser i en gjenåpnet glassveranda.

De fleste av de rundt 60 sitteplassene er imidlertid i andreetasje, hvor det også er en veranda der du kan spise hamburgeren din utendørs med utsikt ned mot Oslofjorden.

60 SITTEPLASSER: De fleste sitteplassene er i andreetasje av det nyrehabiliterte huset, her var det tidligere videoutleie.

LES OGSÅ: Naboer vil ikke ha McDonalds på Ulsrud

Vil gjøre godt inntrykk

På åpningen ble det også poengtert at det vil være mange lokale ansatte bak disken, og at Burger King håper de nye kundene får et godt inntrykk, så etableringen blir mindre «farlig» for de som var imot dem i begynnelsen.

LOKAL: Marius Sæthre er født og oppvokst på Munkerud. Nå er han en av de tre driftsansvarlige på Burger King Sæter. Her på verandaen med fjordutsikt.

LES OGSÅ: Meny skal åpne på Nordstrand