NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Bor du i Bydel Nordstrand? Eller bor du i Østensjø, eller Søndre Nordstrand? Kanskje er du spesielt interessert i hva som skjer på Lambertseter? Med den nye versjonen av appen vår har du nå mulighet til å få pushvarsel om temaene du selv er mest nysgjerrig på!

Nå kan du i større grad enn tidligere styre hvilke nyheter, bildeserier, artikler og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

– Dette åpner for at vi kan treffe den enkelte leser enda bedre med innholdet vi publiserer. Med den nye utgaven av appen vår blir du varslet om det du er aller mest interessert i, bare sekunder etter at vi har publisert saken, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg.

– Vi vet at leserne våre ikke alltid får med seg alt det vi skriver om i løpet av et døgn, derfor har vi nå gjort det enklere å få med seg alt innenfor de temaene som er aller viktigst for deg - enten det er det som skjer i trafikken på Mosseveien, nyheter, sport, eller for eksempel bolig.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned for iPhone her og her for Android. (Har du oppdatert den tidligere, må du ha siste versjon.)

Vi har valgt ut 22 ulike varslingstagger (se faktaboks). Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte NB-appen:

1. Åpne den blå appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på den hvite boblen med «Tilpass» i toppen av appen.


3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus». Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien. Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i i å få varsler om nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du helt enkelt velge disse bort i din egen, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen. Og ønsker du ingen varsler - skrus du det bare enkelt av på samme sted.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen på innstillinger på mobilen din.

Mange alternativer

Vi har valgt ut 21 tagger, samt taggen Korona, som du kan følge. Blant dem er det garantert noen som interesserer deg:

Våre varslingstagger

Bolig og eiendom

Skole og utdanning

Politikk

Helse

Sport

Næringsliv

Bydel Østensjø

Bydel Nordstrand

Bydel Søndre Nordstrand

Arbeidsliv

Krim

Ulykke og hendelser

Trafikk

Guider

Kultur

Lambertseter

Sæter

Holtet

E6

Mosseveien

Ekebergsletta

Korona

I appen har du også tilgang til eavisen - slik at du kan lese papiravisen hvor du måtte ønske - også på ferie.