Klare for skolerevyer på Manglerud og Bjørnholt

SKOLEREVY: Årets skuespillere i Manglerudrevyen (øverst) og Bjørnholtrevyen. Manglerud har premiere søndag, mens Bjørnholt følger etter på mandag. Foto: Privat

SKOLEREVY: Årets skuespillere i Manglerudrevyen (øverst) og Bjørnholtrevyen. Manglerud har premiere søndag, mens Bjørnholt følger etter på mandag. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

I fjor takket de for seg på Manglerud vgs. I år er det garantert siste gang du kan se Manglerudrevyen. Også på Bjørnholt er de revyklare.

DEL

MANGLERUD/BJØRNHOLT: Manglerudreveyen avsluttet med pomp og prakt i 2014. «Siste sjanse» symboliserte at skolen i Plogveien skulle flytte til den nye Edvard Much videregående skole i sentrum.

«Takk for oss!»

– Vi skulle egentlig flytte i fjor, men så ble det ett år til på Manglerud. Nå skal skolen flytte, så da tenkte vi å avslutte siste kapittel på Manglerud på en bra måte, sier revysjef Dorsa Motamedian.

«Takk for oss» har premiere søndag 22. februar.

– Det er kjempetrist! Etter den siste gjennomkjøringen begynte alle å gråte. Det er veldig rørende å tenke på at det ikke blir mer Manglerudrevy etter dette, sier hun.

Men under forestillingene blir det lite gråting, forsikrer Motamedian.

– Vi har fokus på at dette skal være morsomt. Flere av numrene er knyttet til Manglerud. Skuespillerne spiller seg selv, sier hun.

Årets tre instruktører har alle tilknytning til Manglerud, enten som tidligere elever, eller at de har vært med som instruktører før.

LES OGSÅ: Lambertseterrevyen 2015 - Vi stempler en femmer!

«Bra, bedre, meg»

Også Bjørnholtrevyen er premiereklar.

Mandag 23. februar, går teppet opp for «Bra, bedre, meg» på Bjørnholt skole.

– Den handler om hvor narsissistiske vi er. Flere av sketsjene går ut på hvor dumme vi ser ut når vi prøver å være best. Temaet er veldig samfunnsrelatert: Hvor viktig det er å fremstå som bra nok, og frykten for å bli mobbet hvis man ikke har den dyreste veska, for eksempel, forklarer revysjef Rohban Malik.

– Stemningen på skolen nå er kjempebra. Vi gjør alt vi kan for å få laget den aller beste revyen, sier Malik.

– Vi har veldig høye forveninger!

LES OGSÅ: Les anmeldelsen til Kongshavnrevyen 2015 her

Artikkeltags