Gå til sidens hovedinnhold

Vil Kongshavn forsvare sekseren?

Artikkelen er over 4 år gammel

Det blir satt opp tre skolerevyer i vårt område til neste år. Én forsvinner.

VÅRT DISTRIKT: Skolerevysesongen sparkes igang med premiere på Kongshavn vgs. allerede lørdag 7. januar.

Årets oppsetning har tittelen «Grenseland», og på scenen står skuespillerne Christian Henrik Fenn, Bianca Castro, Vinjard Talsnes, Fredrikke Urholt, Martin Øygard og Victoria Mortensen. Fire av dem var også med i fjorårets revy «Nå står ikke verden tell påske» som ble premiert med terningkast 6 i Nordstrands Blad. 

Tradisjon tro blir det også skolerevy på Lambertseter vgs. i 2017.  Den har premiere 1. mars, men tittel og tema er ennå hemmelig.

Ulsrudrevyen, som gjenoppsto i 2016 etter flere års revytaushet, vender tilbake i 2017, trolig med premiere 14. mars, får vi opplyst.

På Bjørnholt vgs. blir det ingen skolerevy i 2017, slik Nordstrands Blad nylig kunne fortelle. Årsaken er at skolens dramalinje legges ned. Dramaelevene har vært viktige for å få gjennomført revyen, men det skal også være en økonomisk vurdering fra skolens side, får vi opplyst. Det er en trist sorti for en skolerevy som de to siste årene har høstet femmere på terningen fra Nordstrands Blad.

– Vi hadde gledet oss til å kjempe om sekseren i 2017, men det blir det ikke noe av. Dramaelevene har vært en så viktig faktor for revyen, at uten linja er det ikke lenger grunnlag for den, sier avgangselev Imen Habes.

ANMELDELSENE AV 2016-REVYENE:

Kongshavnrevyen 2016 (terninkast 6): Helstøpt revy verdt et plussabonnement

Lambertseterrevyen 2016 (terningkast 5): Alt kan ikke være gøy

Bjørnholtrevyen 2016 (terningkast 5): Nedstrippet og morsom

Ulsrudrevyen 2017 (terningkast 3): Sjarmerende fiasko