Slik jobber Nordstrands Blad akkurat nå

MORGENMØTE: Her er redaksjonen samlet til morgenmøte: Arild Jacobsen, Kristin Stoltenberg, Øystein Eian, Martin Thorland Jutkvam, Nina Schyberg Olsen og Kristin Trosvik.

MORGENMØTE: Her er redaksjonen samlet til morgenmøte: Arild Jacobsen, Kristin Stoltenberg, Øystein Eian, Martin Thorland Jutkvam, Nina Schyberg Olsen og Kristin Trosvik.

Av

Nå lager vi avisen fra kjøkkenbordet – men vi er likevel tett på de lokale nyhetene.

DEL

NORDSTRAND: Dette bildet er fra morgenmøtet i redaksjonen. Vi møtes ikke lenger fysisk i redaksjonslokalene på Sæter. I stedet jobber vi sammen via digitale plattformer.

Alle medarbeiderne har nå hjemmekontor, men det betyr ikke at vi ikke jobber. Snarere tvert imot. Det er en fantastisk redaksjon som står på gjennom hele døgnet for å gi folk i bydelene våre de siste nyhetene om - og konsekvensene av - krisen, samt alle andre lokale nyheter. I tillegg har vi en dyktig gjeng frilansere som nå gir alt for avisa.

Du kommer til å møte oss ute. Vi er friske, men vi holder oss litt unna. Vi håndhilser ikke, vi holder minst en meters avstand og vi gjør flere intervjuer på telefonen enn før. Vi utsetter også flere av boligreportasjene våre fra private hjem – for å nevne noe.

Tips oss gjerne!

Det er krevende tider, men vi ser at mange nå finner kreative løsninger på hvordan arbeids- og privatliv kan løses. Har du tips til oss – ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gjerne løfte frem mennesker og bedrifter som finner nye måter å løse jobben sin på.

Det er imidlertid ikke alle som nå kan stille til et fysisk intervju – men de kan kanskje sende oss en selfie, eller vi henter frem arkivbilder.

Vi er midt i en krevende tid og hvordan situasjonen vil være for folk i tiden fremover, vet ingen. Nordstrands Blad er tett på utviklingen lokalt, og vi skal gi alt for å holde deg oppdatert. Det gjør vi sammen med deg. Ta gjerne kontakt på tips@noblad.no.

Så vi er definitivt på jobb, selv om vi ikke sitter på jobben. Og vi ser daglig at leserne - både abonnenter og dere som ikke er blitt det enda - følger døgnet på noblad.no. Her kan du forresten lese litt om hvordan vi prioriterer akkurat nå, og hvorfor det er viktig å ikke gi bort alt innholdet vårt gratis: Disse korona-sakene åpner vi for alle lesere

Artikkeltags