Nordstrands Blads redaksjon er selvfølgelig på jobb på nasjonaldagen, for å vise deg hva som skjer lokalt. Programmet for bydelene våre på 17. mai er tettpakket, og vi vil dukke opp på både små og store arrangementer hele dagen.

Direktesendinger og bildeserier

På noblad.no kan du se barnetoget i byen direkte, der 33 lokale skoler deltar.

Vi vil også ha direktesending fra det tradisjonelle 17. mai-arrangementet på Agnes Thorsens plass ved Nordstrand skole:

  • Fra klokken 09.00 blir det tale for dagen ved nordstrandmannen og stasjonssjef Sigve Bolstad på Manglerud politistasjon, flaggborg ved speiderne, Nordstrand janitsjar spiller og Nordstrand Musikkselskaps kor synger.
  • Etterpå har vi direktesending fra veteranbilkortesjen og barnetoget gjennom Sæterkrysset.

Nordstrands Blad vil også farte rundt omkring for å forevige folkelivet, lokale borgertog, flotte bunader, kortesjer, korps og andre hyggelige arrangementer i nærmiljøet.

Vi har laget en guide til hva som skjer i Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand bydeler på 17. mai, som oppdateres fortløpende frem mot den store dagen. Tips oss hvis du vet om noen spesielle begivenheter vi absolutt burde få med oss.

Send oss dine bilder!

Send oss gjerne noen bilder og ord fra din lokale 17. mai-feiring. Kanskje vil du vise frem bunaden din eller familien som er samlet til 17. mai-frokost? Flaggheising i borettslaget eller korpset som marsjerer forbi? Eller hvorfor ikke bestemor som synger nasjonalsangen i hagen?

Det kan du gjøre via Mittnoblad , på epost til [email protected] eller ved å tagge oss med #noblad på Instagram.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god 17. mai!