Tradisjon tro kommer Sølvguttene til Nordstrand kirke torsdag 17. november for å lyse opp i mørketiden. Siden 2016 har det vært arrangert førjulskonsert med Sølvguttene i regi av Nordstrand Lions, og det er med stor glede at vi har blitt en viktig del av juletradisjonene til så mange.

Sølvguttene har siden 1940 mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser med deres omfattende og varierte konsertporteføljer i et låtspekter ulikt alt annet.

Sølvguttene konsertkor består av gutter og menn i alderen 8–70 år med deres stemmer som går fra den dypeste bass til den lyseste tenor.

I tillegg til konserten er det også årlig utdeling av stipend og andre hedersbevisninger for lang og tro tjeneste som Sølvgutt.

Koret ledes av dirigent og kunstnerisk leder Fredrik Otterstad, med sin lange historie i koret som tidligere sølvgutt. Mens organist Otto Christian Odland trakterer orgel og flygel, blir det en kveld å huske.

Overskuddet fra konserten går uavkortet til Lions' humanitære arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Nordstrand Lions er glade for igjen å arrangere førjulskonsert med Sølvguttene, og ønsker alle velkommen til nok en musikkopplevelse i Nordstrands storstue!