Chuma Anene for Norge

Chuma Anene under juniorfinalen på Hamar.

Chuma Anene under juniorfinalen på Hamar.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Holmlia-gutten er uttatt i Knut Torbjørn Eggens 18 manns-tropp til Åpent Nordisk Mesterskap for G 16 i neste uke.

DEL

HAMAR/LYNGBY: I forrige uke var 16-åringen med sin nye klubb - VIF - på eliteturneringen for juniorer på Hamar.

Chuma fikk noen innhopp i de innledende kampene, og spilte hele 2. omgang da Strømsgodset ble slått 5-0 i finalen. Her kom også Akin Akinyemi inn, en annen Holmlia-gutt som har valgt VIF som sin nye klubb.

Håvard Nielsen fra Oppsal er også tatt ut i Eggens tropp. Nielsen spiller sin tredje sesong i VIF og scoret ett mål i finalen på Briskeby stadion.

Hele troppen til Åpent Nordisk Mesterskap på Stjørdal fra 28. juli til 2. august finner du på Fotballforbundets hjemmesider.

Premier League-motstand

- Det blir spennende å bli med på landslaget og vi får tøff motstand, sier Chuma på telefonen fra København. Her spiller han Lyngby Cup sammen med VIF '93.

Chuma var på samling i Porsgrunn i slutten av juni og ble tatt opp i landslagstroppen etter å ha startet i utfordrergruppa.

- Jeg gleder meg. Det blir kult, sier den 185 cm høye spissen om å møte Færøyene, Danmark og England.

Kampen mot England fredag 31. juli er imøtesett med stor interesse i Stjørdals-området, hvor det forventes ny publikumsrekord for sesongen. Den best besøkte kampen på Øverlands Minde i år samlet over 300 tilskuere, da Stjørdals/Blinks juniorfinalister fra 1976/77 møtte klubbens Gutter 16-lag tidligere i juli.

Den tidligere Chelsea-spilleren Kenny Swain har tatt ut en tropp hvor de fleste spillerne kommer fra Premier League-klubber. Sjekk den engelske troppen på FAs nettsider.

Artikkeltags