Gå til sidens hovedinnhold

Fikk hjelp av brasiliansk stjerne

Artikkelen er over 10 år gammel

Oslo Volley arrangerte egen treningsuke for deltakerne sine uka før skolestart. – Utrolig gøy og lærerikt, sier deltakerne

VOLDSLØKKA: I fem dager ble 30 unge volleyballspillere instruert av blant annet Marcelo Penner som har trent flere av verdens beste sandvolleyballagene i verden.

– Jeg har sett mange talent her. Man må trene mye for å bli best og de må ha motivasjon. Jeg håper jeg kan være med å hjelpe de til å satse på dette, sier Marcelo Penner til Nordstrands Blad.

– Lært mye

De unge volleyballentusiastene har hatt en fin uke med Marcello Penner som instruktør.

– Det har vært veldig gøy, men også ganske slitsom, sier Erlend Klokk.

Både guttene og jentene var imponert over treningsmetodene de har vært gjennom.

– Det har vært bra trening og morsomme øvelser. Det er litt tyngre enn det vi er vant til, men trenerne er veldig flinke til å lære vekk øvelsene, sier Anniken Berg og Keisa Heiberg.

Få baner på Nordstrand

Oslo Volley trente mandag til onsdag i Ekeberghallen, men måtte dra helt til Bjølsen for å trene på sandvolleybana på Voldsløkka. Nå etterlyser de flere baner på Nordstrand.

– Det mangler sandvolleybaner hos oss. Vi kan trene på bana på Bråten, menden er ikke så bra. Men volleyballmiljøet er veldig bra og så har vi muligheten til å komme inn på Wang toppidrett, sier Erlend Klokk.